Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Arrestatie na ongeluk Vlissingen, auto belandt in tuin

Toegevoegd: 04-03-2023, 21.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een automobilist is zaterdagavond in Vlissingen aangehouden nadat met zijn voertuig in een voortuin belandde. Door het ongeval raakten drie voortuinen beschadigd.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 19.15 uur op de Paauwenburgweg in Vlissingen. De bestuurder reed via een verkeersremmer de voortuin in van een woning. Hierbij raakten drie voortuinen beschadigd. De politie kwam ter plaatse.

Volgens de woordvoerder van de politie had de bestuurder van het voertuig de plaats van het ongeval verlaten. De bestuurder kon door agenten worden aangehouden. Bij controle bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. De politie heeft meerdere spullen uit het voertuig meegenomen als bewijsmateriaal. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De officier van justitie zal zich over de zaak buigen.
 

De berging van het voertuig is gedaan door bergingsbedrijf Kuzee. Vanwege de positie van het voertuig had de berging flink wat voeten in de aarde. Voor de berging van het voertuig waren twee bergingsauto's nodig. De schade aan de tuinen zal worden afgehandeld via de verzekering.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mitchell (6-3-2023 om 11:37)
Herkenbare auto. Weet meteen wie hier mee gereden heeft. Zat er een keer aan te komen.
R (6-3-2023 om 00:13)
Automerk maakt niet uit. Wil je alcohol bestuurders van de weg? Foto erbij op hv zeeland. Niks privacy. Dit zijn de mensen die t leven van n gezin tot een hel maken door t ontnemen van een leven. Rijbewijs kwijt voor t leven. Potentiële moordenaars zijn het.
Benz (5-3-2023 om 23:40)
Wat een gezeur over genoemde merken auto’s, die beter zijn dan elk Koreaanse s*it. Voor mij never nooit een éénheidsworst zoals kia of ford. Het is niet het merk auto, maar de bestuurder.
Willem (5-3-2023 om 21:29)
Weer een Blik Met Wielen van de weg af. Tijd dat autos van drankrijders worden vernietigd. En of de verzekering de schade betaalt, daar ben ik niet zo zeker van.
Johan (5-3-2023 om 14:09)
Zo te zien aan het zwarte roet op de Bumper al flink lopen trappen,381pk diesel
BMW (5-3-2023 om 13:23)
Bmw heeft meerdere betekenissen nm Blik met wielen en op zeen Zeeuws gezegd Blief maar werken, maargoed dat laatste zal deze bestuurder waarschijnlijk niet kennen als je over een drempel schiet oftewel verkeersremmer en daarna drie tuinen doet modderen ik denk dat ze hem het beste een tuinpark kunnen geven en dat hij als werkstraf zelf deze drie tuinen in oude staat terug gaat brengen als hij een echte vent is en ook eens de mouwen kan opstropen succes
Cookie-instellingen beheren