Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor inbrekersgilde Terneuzen

Toegevoegd: 04-03-2023, 23.45 uur
Politie waarschuwt voor inbrekersgilde Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen waarschuwt voor inbrekers die actief zijn in Terneuzen.


Afgelopen zaterdagnacht werd er, zo meldt de politie, meerdere keren ingebroken bij woningen in Terneuzen. De politie heeft het vermoeden dat de inbraken worden gepleegd door een dadergroep uit Terneuzen en is een onderzoek gestart.

De politie adviseert bewoners om hun deuren in de nacht goed af te sluiten en om verdachte situatie direct te melden bij de politie via het alarmnummer 112.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miauw (7-3-2023 om 08:36)
Oke ja Politie zou meer kunnen doen, maar de aantal keren dat wij de politie gebeld hebben voor een melding zijn zij daar wel opafgekomen en snel ook, nadien werden we zelfs terug gebeld met informatie over wat er aan de hand was en om bedankt te worden voor de melding te doen. Belangrijk is als je iets ziet om te bellen, als het moet doe je het verhaal gewoon een beetje aandikken om de ernst goed over te laten komen. We hebben er toen voorgezorgd dat een kanllende burenruzie is tegengehouden, plus een schoorsteen brand zou ontstaan. Ze doen niet niks en ja ze hebben recht op een break, maar zodra er een melding is moeten hun daar ook heen. Er zou meer politie mogen zijn ja, maar aan de nieuw garde heb je nog niks deze dagen idd.
ruud (5-3-2023 om 23:08)
inderdaad als ze je nodig hebt zijn ze niet berijkbaar en telf helemaal een ramp.
Michel (5-3-2023 om 13:24)
@A.ongenae, ook wel eens gehoord dat ook deze mensen een pauze kunnen hebben, net als bij andere bedrijven. Of moeten ze soms dan ook maar even hun burgerkleding aandoen. Kom op zeg.
Terneuzenaar (5-3-2023 om 11:28)
Klopt heren ik deed woensdag en donderdag mijn ronde met krant bezorgen en kwam toen ook een deur tegen die gewoon openstond met koevoet open gemaakt melding gedaan bij de politie via buren die wel thuis waren duurde volgens mij ook een eeuwigheid dat er iemand eens naar kwam kijken terwijl er een politie auto van hun toevallig voorbij reed stukje verderop aangesproken die deed toen vervolgens een rondje en daarna reed hij gewoon weg wat is dit...?!! Dan krijg je vooral t gevoel inderdaad dat de mac belangrijker is ja
Emergo (5-3-2023 om 11:11)
@A.ongenae Ga eens een mnacht met die politie op stap i.pv. allerlei prietpraat rond te strooien zonder inhoudelijke kennis.
a. ongenae (5-3-2023 om 09:37)
Helemaal eens met Sjaak, als ze nodig zijn dan zie je ze niet. Wel in de drive van de MCDonalds en dat onder diensttijd. Het wordt tijd dat ze eens gaan doen waar ze voor betaald worden, hun eigen pleziertjes aan de kant zetten , niet als een klein kind zich verstoppen om automobilisten te betrappen die een paar kilometer te hard rijden enz. Tja, de politie is je beste vriend is een uitspraak van heel lang geleden; tegenwoordig is t meer van "de politie is laks , kinderachtig en vooral irritant!"
Cookie-instellingen beheren