Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Wielrenners in botsing met auto bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 05-03-2023, 10.38 uur
De wielrenners botsten op de personenauto.
De wielrenners botsten op de personenauto.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – Zondagmorgen zijn bij Burgh-Haamstede twee wielrenners in botsing gekomen met een personenauto. Niemand raakte gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.45 uur op het fietspad langs de Kraaijensteinweg. Ter hoogte van de Zandweg botsten de twee wielrenners tegen een personenauto. De personenauto had voorrang. Door de klap kwamen de fietsers ten val.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de beide fietsers onderzocht. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft het incident vastgelegd. De auto raakte beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (5-3-2023 om 20:19)
Hopelijk is het buiten de bebouwde kom, dan gaat de automobilist vrij uit, financieel.
Emergo (5-3-2023 om 19:40)
@Jumbo Heb je dat met alle sporters of kun je niet in het wiel blijven.
Koos P. (5-3-2023 om 19:19)
Fietsers die moeten stoppen omdat ze geen voorrang hebben, zo raar is dat niet hoor. Wel raar dat er meteen weer mensen gaan roepen dat de situatie moet veranderen omdat er 2 fietsers vonden dat ze voorrang hadden. Er staan toch duidelijk haaietanden op de weg!!
R2 (5-3-2023 om 19:17)
Wielrenners wel of geen voorrang , hebben ze het niet dan neemt de meerderheid het wel. En inderdaad de regels zijn op veel plaatsen heel verwarrend.
Leon (5-3-2023 om 18:54)
Een hele vreemde situatie en levensgevaarlijk , ben bang dat dit niet de laatste keer is , er is al langer er op geattendeerd dat dit verwarrend is .
Jumbo (5-3-2023 om 17:42)
Kunnen er lang of kort over praten Maatvoer zullen er weer nog volgen Vind ze altijd zielig die wielrenners , met of dat ze wat moeten compenseren
Cookie-instellingen beheren