Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerman onwel bij werkzaamheden in Waarde

Toegevoegd: 05-03-2023, 15.49 uur
Brandweerman onwel bij werkzaamheden in Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WAARDE – Een brandweerman is zondagmorgen onwel geworden bij het uitvoeren van werkzaamheden in Waarde. Hij is gecontroleerd door ambulancemedewerkers.


De brandweerlieden werden omstreeks 11.05 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Boterdijk bij Waarde. De brandweer van Krabbendijke kwam met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat er een dakbeschot in brand stond. De brandweer is met een ladder en touwen het dak opgeklommen om de brand te bestrijden. Na wat blus- en breekwerk was volgens de brandweer de brand snel onder controle.

Bij de werkzaamheden werd één van de brandweerlieden onwel. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Het slachtoffer kon na controle in de ambulance zijn weg vervolgen, zo laat de brandweer weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werkman (6-3-2023 om 23:37)
Anoniem en Iemand, dat staat niet in dit stuk. Dat was vroeger, de bedrijfsbrandweer gaat gezamenlijk naar fitness.
Iemand (6-3-2023 om 10:02)
‘Werkman’ Was je erbij?
anoniem (6-3-2023 om 09:30)
@Werkman, weer lekker kort door de bocht. Als je op de facebookpagina van brw krabbendijke kijkt zie je dat het door de inspanning komt. Niet gek dat je door alle adrenaline, hoge hartslag en snelle ademhaling kort van je stokje kan gaan. Beetje waardering naar deze brandweerman mag best geuit worden!
Werkman (5-3-2023 om 16:41)
Geen PBM’s gebruikt.
Cookie-instellingen beheren