Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twaalf bekeuringen bij controle Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 07-03-2023, 14.48 uur
Twaalf bekeuringen bij controle Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeerscontrole heeft de politie vanochtend in Zeeuws-Vlaanderen 12 bekeuringen uitgedeeld voor uiteenlopende feiten. Eén persoon bleek te rijden zonder rijbewijs.


De controle was met name gericht op brom- en snorfietsen maar de agenten controleerden ook personenauto's. In totaal werden 28 brom- en snorfietsen gecontroleerd en twee personenauto's. Hierbij werden zoals gezegd in totaal 12 overtredingen geconstateerd.

De meeste boetes werden uitgedeeld voor een te hoge constructiesnelheid (5x). De politie betrapte één persoon op het rijden zonder rijbewijs. Deze kreeg een proces-verbaal. Drie anderen kregen een proces-verbaal omdat ze niet bij de eerste vordering een rijbewijs konden tonen.

Eén passant kreeg een boete omdat deze reed zonder helm en één keer bleek een hulpkoppeling onjuist bevestigd te zijn. Tot slot werd in één geval besloten een zogeheten WOK-status op te leggen: dit voertuig moet eerst opnieuw gekeurd worden voordat het weer mag deelnemen aan het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Safety Dennis (7-3-2023 om 22:19)
Erg goed dat ze deze bandieten aanpakken. Hoorde dat er 1 brommer bij zat die wel liefst 59 haalde op de rollerbank. En voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs moeten ze nog veel harder optreden. Je kind zal maar net oversteken en zo een wegpiraat komt eraan!
Cookie-instellingen beheren