Weerbericht:
Zonnig, morgen in het noorden ook bewolking.
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Donderdag code geel vanwege kans op gladheid

Toegevoegd: 07-03-2023, 18.07 uur
Donderdag code geel vanwege kans op gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van woensdag op donderdag moet rekening worden gehouden met gladheid. Daarvoor waarschuwt het KNMI.


Vandaag en morgen geldt voor grote delen van het land al code geel vanwege de kans op gladheid maar voor Zeeland geldt geen waarschuwingscode. Donderdag is dat wel het geval. Tussen donderdag middernacht en donderdag 06.00 uur geldt namelijk voor Zeeland, Noord-Brabant en Limburg code geel.

Donderdag wordt aan het begin van de nacht neerslag verwacht. Volgens de huidige verwachtingen ligt de temperatuur dan net boven het vriespunt. Later op de dag wordt ook neerslag verwacht maar de temperatuur ligt dan naar verwachting ergens tussen de 5 en de 7 graden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren