Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Deltaweg (A256) Goes afgesloten na ongeluk

Toegevoegd: 07-03-2023, 18.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Vanwege een verkeersongeval is dinsdag aan het begin van de avond een deel van de Deltaweg (A256) tijdelijk afgesloten. Bij het ongeluk is zeker één persoon gewond geraakt.


Tussen het viaduct bij de Anthony Fokkerstraat en de kruising bij de Nieuwe Rijksweg en de Middelburgsestraat vond rond 17.40 uur een aanrijding plaats. Er was sprake van een kop-staartbotsing tussen drie voertuigen. Voor de betrokkenen is een ambulanceteam gewaarschuwd. Bergingsbedrijf De Moor is opgeroepen om te takelen.

Vanwege het ongeluk is de A256 tijdelijk afgesloten geweest tussen de afslag bij de Anthony Fokkerstraat en de genoemde kruising. Volgens Rijkswaterstaat stond rond 18.20 uur op de Deltaweg een file van 2,2 kilometer. De extra reistijd bedroeg 14 minuten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (8-3-2023 om 12:11)
@VdV "gaat nergens over" Waat gaat het dan wel over.
VdVonck (8-3-2023 om 09:24)
Afstand houden en opletten is het antwoord van de experts hier zie ik. Als een ieder op de baan rijdt waar hij/zij hoort te rijden zal het ook een stuk veiliger worden. Waarom met 70 (op de teller) op de linkerbaan gaan rondhangen? Ik stoor me juist vaak aan de zelfbenoemde verkeersregelaars. 70 op de teller is bij oudere auto's eerder 60 echte snelheid. Zelfde als het inhalen met 100 op de teller, gaat nergens over.
PieterS (7-3-2023 om 21:40)
Ik rijd hier dagelijks meerdere keren....dit gedeelte heeft een max. van 70 km maar je wordt er met enorme snelheden ingehaald door mensen die enorme haast hebben en van uiterst links uitvoegen naar rechts zonder goed te kijken... Ook zie je ook hier veel mensen die met de verslaving in de hand zitten..... Vandaag stond ik hier dan ook 20 min. vast , bedankt coureurs !! Zet eens een flitspaal op deze locatie want regels worden niet nageleefd zonder handhaving , kleutergedrag moet aangepakt worden !
Keesi (7-3-2023 om 21:39)
@joris wat koos zegt klopt. Een wat jij aangeeft het links en rechts voorbij scheuren om als een gek naar huis te willen heb jij ook gelijk in. Dat zijn dingen wat voor veel mensen moeilijk is. Afstand houden dat scheelt veel ellende. Wat heeft het nut om om kort op iemand zijn bumber te zitten in de hoop dat die gas pedaal dieper intrapt? Daar moet men niet intrappen. Vele zullen het niet willen begrijpen en vinden dat het zo hoort in het verkeer.
Joris (7-3-2023 om 20:30)
@Koos P. Afstand houden en opletten? Na werktijd gefrustreerd naar huis scheuren met de mobiel in de hand is de norm op de A256. En kijken of je links of rechts nog iemand voorbij kan scheuren. Dat is wat ik dagelijks op deze weg zie.
pietje (7-3-2023 om 19:23)
wauw ,de politie heeft een Bezem, in de auto.......
Cookie-instellingen beheren