Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke rookontwikkeling bij schuurbrand in Goes

Toegevoegd: 08-03-2023, 05.04 uur - Update: 08-03-2023, 15.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een brand in een schuur aan de Koninginneweg in Goes is vannacht veel rook vrijgekomen. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brandweerlieden van Goes werden woensdagnacht omstreeks 04.10 uur opgeroepen voor een brand in een schuurtje. Ter plaatse aangekomen, bleek dat er een flinke houten schuur in brand stond. Daarom werd er opgeschaald naar middelbrand. Hierdoor werd er nog een tweede tankautospuit opgeroepen.

De brandweerlieden konden niet voorkomen dat de schuur volledig uitbrandde. Bij de brand kwam veel rook vrij. Er is niemand gewond geraakt. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (8-3-2023 om 11:22)
Auto's, gebouwen en schuren niks lijkt meer veilig. Veel pyromanen tuig loopt gewoon vrij rond.
Cookie-instellingen beheren