Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 218 km

Botsing auto-vrachtwagen Hulst: twee gewonden

Toegevoegd: 08-03-2023, 16.16 uur
Foto 5 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chimera (9-3-2023 om 18:18)
Hele verraderlijke kruising daar inderdaad. Zoveel verkeer rijdt er niet dus misschien gewoon stoplichten neerzetten?
mar (9-3-2023 om 11:27)
@Peter, als er werkzaamheden zijn moet je nog beter opletten. Trouwens als je een kruising nadert hoor je snelheid terug te nemen. Is een Industrieterrein en dan heb je als particulier daar vrij weinig te zoeken. Behalve als je een showroom moet bezoeken. Opletten is een moeilijk begrip tegenwoordig.
fietser (9-3-2023 om 11:22)
Voorrang lijkt me toch duidelijk genoeg, fietspad heeft ook nog voorrang. Vol met haaientanden.
Johan (9-3-2023 om 10:47)
Dat kruispunt schreeuwt werkelijk om een rotonde. Nu lijkt het wel een kruising van 2 voorrangswegen. Dat is het natuurlijk niet, maar het is een kruising van 2 doorgaande wegen, waarvan er eentje volstrekt willekeuring voorrang heeft en de andere niet. Kan me best voorstellen dat je jezelf hier eens lelijk verkijkt op de situatie. Zeker als je er voor de allereerste keer komt.
Peter (8-3-2023 om 22:07)
Op de desbetreffende kruising is het er door de bouw van een DC niet overzichtelijker op geworden, door het plaatsen van een 2 verdiepingen tellende portacabin. Bovendien stonden er op dat moment vrachtwagens op de kruising. Geen verkeersregelaar erbij. Wanneer je het kruispunt vanaf de richting Intratuin over de Meridiaan moest oversteken zag je dus absoluut geen verkeer vanaf Oceanië komen. Ik ga niet oordelen, maar dat daar iets zou gebeuren kon je aan je water voelen aankomen!
T M (8-3-2023 om 18:08)
Belgen en auto rijden.... Ze stoppen overal waar ze niet hoeven te stoppen en waar ze haaientanden hebben knallen ze gewoon het kruispunt op... eigen schuld.
Cookie-instellingen beheren