Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 122 km

Botsing auto-vrachtwagen Hulst: twee gewonden

Toegevoegd: 08-03-2023, 16.16 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een verkeersongeval tussen een vrachtwagen en een Belgische auto zijn woensdagmiddag in Hulst twee personen gewond geraakt. Zeker één van de twee had ernstig letsel.


De aanrijding vond rond 14.55 uur plaats op de kruising van de Meridiaan, de Australiëweg en de Oceanië. De brandweer werd opgeroepen omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling. De ambulancedienst heeft één persoon met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in België, het andere slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

De personenauto liep bij het ongeluk zware schade op en is vermoedelijk total loss geraakt. De politie zette de kruising tijdelijk af vanwege de hulpverlenings- en bergingswerkzaamheden. Volgens de politie ter plaatse is het ongeval gebeurd door een voorrangsfout.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kres (8-3-2023 om 17:13)
Wat moet er veranderen dan aan het kruispunt. Ze vliegen als gekken en de haaientanden weten de meeste niet eens waarvoor ze zijn...nog even gauw afslaan.....en men denkt dat het verbeterd als je kruising verbetert. Dan blijft men vliegen en capriolen uithalen.
Cookie-instellingen beheren