Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf geëist voor seks met minderjarige stiefdochter

Toegevoegd: 08-03-2023, 19.51 uur
Celstraf geëist voor seks met minderjarige stiefdochter
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft de rechtbank verzocht een inwoner (44) van Bruinisse een celstraf van 24 maanden op te leggen. De man zou seks hebben gehad met een minderjarig meisje.


Ook vindt het OM een schadevergoeding van 15.000 euro aan smartengeld en een bedrag van 461 euro aan schadevergoeding gerechtvaardigd. De man, R. T. zou in de periode van 1 november 2021 tot en met 16 juni 2022 in Bruinisse diverse keren seks hebben gehad met zijn toen tienjarige stiefdochter. T. werd midden juni door zijn partner betrapt. Zonder aarzelen belde ze de politie en werd T. aangehouden.

Tijdens de behandeling van de zaak probeerde T. de rechters duidelijk te maken dat hij absoluut nooit heeft geweten dat seks met een jong meisje absoluut verboden was. De rechtbank zal op 22 maart een uitspraak in deze zaak doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (9-3-2023 om 07:33)
"Probeerde T. de rechters duidelijk te maken dat hij absoluut nooit heeft geweten dat seks met een jong meisje absoluut verboden was"...?!? Ik weet niet uit welk ei die T. gekropen is, maar volgens mij moet hij ook maar eens psychisch nagekeken worden. 24 maanden celstraf geëist...iedereen weet dat dat een heel stuk lager gaat worden en dat meiske heeft een levenslang trauma...straffen in NL zijn veel te laag.
Kees (9-3-2023 om 01:19)
Zulke gasten horen aan een touwtje in de hoogste boom of of op een guillotine thuis
Weikagend-Zuit (9-3-2023 om 00:05)
Een onderzoek naar zijn geestelijke gezondheid is misschien ook wel een goed idee. De viezerik.
Cookie-instellingen beheren