Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 211 km

Explosie bij woning Middelburg, politie start onderzoek

Toegevoegd: 09-03-2023, 10.44 uur
Explosie bij woning Middelburg, politie start onderzoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een woning aan de Zandkreekstraat in Middelburg heeft woensdagavond een explosie plaatsgevonden. De politie vermoedt dat er zwaar vuurwerk is gebruikt en is een onderzoek gestart.


De explosie vond rond 22.00 uur plaats bij de voordeur van de woning. "Bij de explosie raakte niemand gewond, maar de woning raakte wel beschadigd", zo laat een politiewoordvoerder vanochtend weten.

Na de melding bij de politie startte zij direct een onderzoek. Hierbij werden onder meer buurtbewoners bevraagd. Ook werden er camerabeelden veiliggesteld. Een dader is niet meer aangetroffen. De bewoner van het pand heeft aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Foort de Rijder (9-3-2023 om 17:48)
Waarom wordt er tegenwoordig wél onderzoek gedaan? Toen er bij mij 2 jaar geleden 's nachts om 4 uur een explosief in de tuin ontplofte, vond men het niet eens de moeite om te komen kijken.
Cookie-instellingen beheren