Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrijdag en zaterdag opnieuw kans op gladheid

Toegevoegd: 09-03-2023, 21.42 uur
Vrijdag en zaterdag opnieuw kans op gladheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de aanloop naar het weekeinde moet opnieuw rekening worden gehouden met de kans op gladheid. Daarvoor waarschuwen de meterologen van het KNMI.


In Zeeland moet tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdag 11.00 uur rekening worden gehouden met de kans op gladheid door bevriezing van natte wegen. Het KNMI heeft code geel afgekondigd en laat weten dat de gladheid (mede) veroorzaakt kan worden door (eerdere) (natte) sneeuw.

Ook in de rest van het land geldt vrijdag en zaterdag code geel. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ Rick (13-3-2023 om 09:31)
Altijd maar paniek zaaien zorgt ervoor dat mensen t wel geloven en verder gaan met het leven, corona....apenpokken...Russische atoombommen...angst is wat ze je aanpraten
Rick (11-3-2023 om 08:49)
Jaap: er zijn altijd sukkels zoals jij die denken dat het wel mee zal vallen. En dan toch nog verrast worden; voor die lieden zal altijd een waarschuwing nodig blijven.
Jaap (10-3-2023 om 10:34)
Krijgen ze bij het .knmi een bonus per keer dat ze code geel afgeven ?
Cookie-instellingen beheren