Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravan eindigt tegen vangrail op A256 Goes

Toegevoegd: 10-03-2023, 21.16 uur
De caravan raakte fors beschadigd.
De caravan raakte fors beschadigd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een caravan is vrijdagmiddag beschadigd geraakt bij een ongeval op de Deltaweg (A256) bij Goes. Het verkeer ondervond geen hinder aan het incident.


De caravan schoot in de loop van de middag los van de trekhaak van een personenauto. De caravan rolde door tot deze tot stilstand kwam tegen de vangrail op het viaduct over de Ploegweg bij Goes. De reling boorde in de onderzijde van de caravan.

De caravan is geborgen door bergingsbedrijf De Moor.  Het passerende verkeer ondervond geen hinder aan de berging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Poema (12-3-2023 om 11:25)
@chan. Het is zeker waar wat Vollenhove zegt. Een flinke boete is op zijn plaats want er hadden doden of gewonden kunnen vallen doordat iemand zo laks is om zijn caravan of aanhangwagen niet op de juiste manier te bevestigen. Niet goed op de trekhaak geplaatst en ook de losbreekreminrichtingskabel niet of onjuist bevestigd. Verantwoordelijk gedrag TONEN !!
Belasting (12-3-2023 om 10:40)
Dat is veel werk, boete uitschrijven. Doen ze alleen bij brave burgers. Nu sluiten ze nier de weg of rijbaan af? Niet erg consequent.
chan (12-3-2023 om 08:28)
Wat jij op z'n plek vind is helemaal niet relevant Vollenhove, wat denk je nou? Dat de politie of de officier van justitie een boete uitschrijven omdat "JiJ DaT oP ZiJn PlEk ViNdT"? Je hebt helemaal niks te vertellen hoor, Wees blij dat er niemand gewond is geraakt.
Vollenhove (11-3-2023 om 13:38)
Zal wel een boete uitrollen hoop ik een caravan is altijd zwaarder dan 750 kilo en heeft een breekkabel om de rem te bedienen,je krijgt bij een overtreding al een boete (of niet vast en ook als het kabeltje beschadigd is) dus lijkt mij een boete op zijn plaats
Cookie-instellingen beheren