Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dieven aangehouden, politie zoekt eigenaren van fietsen

Toegevoegd: 12-03-2023, 20.11 uur
De fietsen werden onder verdachte omstandigheden aangetroffen.
De fietsen werden onder verdachte omstandigheden aangetroffen.
© Foto: Politie basisteam Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft recent twee verdachten van fietsendiefstal aangehouden. Naar aanleiding van deze aanhouding is de politie op zoek naar de eigenaren van een viertal fietsen.


Agenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen wisten de twee verdachten aan te houden. Tijdens de aanhouding troffen de dienders verschillende fietsen aan. Het gaat onder andere om een bakfiets en diverse elektrische fietsen.

De rechtmatige eigenaren kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ricardo Dommisse (19-3-2023 om 14:24)
Jac, je reactie word gewaardeerd. Mijn reactie vloeit voort uit inspiratie om de nood van het stelen te voorkomen met een uitdagende kunstige manier(trollen) waarin ook een klein deel van de oorzaak van het stelen naar voren komt. Het gaat over stelen en daar voorbij.
Jac (14-3-2023 om 18:57)
@Ricardo Dommisse: waar heb jij het over, het gaat hier over fietsendieven?, of is deze reactie bij het verkeerde onderwerp geplaatst? Of is het gewoon "Trollen" en had ik geen reactie moeten geven
Ricardo Dommisse (14-3-2023 om 01:58)
Das gewoon een held, probeert te voorkomen dat er weer een voor de trein fietst met heel ze inboedel. Hulde aan deze ondernemer(s). Buitenom een te duur hapje en drankje zijn er maar weinig ondernemingen die vermaak bieden, blijkbaar word er te weinig verdient, en gaan we de held uithangen tegen over de nog minder bedeelden. Hoelang zit jij al in je kortzichtige Zeeuwse bubbel?
Jac (12-3-2023 om 22:06)
Goede actie......
Cookie-instellingen beheren