Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Spandoek losgewaaid Hudsonweg Goes

Toegevoegd: 13-03-2023, 15.39 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer van Goes is vanmiddag in Goes ingezet nadat een spandoek was losgeraakt bij de ‘fastfoodboulevard’ in Goes.


Eén van de spandoeken op de reclamezuil nabij de McDonald’s aan de Hudsonweg bleek rond 15.15 uur deels losgekomen te zijn. Hierop werd de ladderwagen van de brandweer Goes opgeroepen. De brandweer is ingezet om de situatie weer veilig te maken.

Het KNMI kondigde eerder vandaag code geel af vanwege de kans op zware windstoten. De weerwaarschuwing is inmiddels ingetrokken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik Mulder (13-3-2023 om 20:19)
Kijk, zo hebben de " fastfood " restaurants ( voor zover je van restaurant kunt spreken ) weer " gratis reclame " En de belastingbetaler.... ? Die betaald voor deze ongein.... :(
R (13-3-2023 om 17:08)
‘fastfoodboulevard’ ? "Obesitasplein" bedoelen jullie.
VdVonck (13-3-2023 om 16:33)
Lijkt me eerder iets voor de eigenaar van de zuil om dat op te lossen! Ik zie steeds vaker berichten dat de brandweer wordt ingezet voor zaken die men zelf zou moeten betalen.
Karl (13-3-2023 om 16:24)
Het is een mooie gelegenheid om die gehele rommel (landschapsvervuiling) weg te halen.
Cookie-instellingen beheren