Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie auto's beschadigd bij ongeval A58 Goes

Toegevoegd: 14-03-2023, 09.59 uur
Een kind is door de ambulancedienst onderzocht op letsel.
Een kind is door de ambulancedienst onderzocht op letsel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Op de A58 bij Goes zijn dinsdagmorgen drie personenauto’s beschadigd bij een ongeval. De ambulancedienst kwam ter plaatse om een kind te controleren.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.45 uur ter hoogte van de oprit vanaf de Deltaweg (A256) bij Goes. Door onbekende oorzaak kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing. Door de klap kwam één auto tegen het verkeer in tot stilstand. De politie kwam met spoed ter plaatse.

Omdat er ook een kind bij het ongeval betrokken was, werd ook een ambulance ter plaatse gestuurd. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het kind onderzocht. Zij bleek niet gewond te zijn geraakt. De auto’s zijn geborgen door bergingsbedrijf De Moor. Het ongeval zorgde voor een verkeersopstopping.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (14-3-2023 om 19:23)
Niet op timsalabim reageren. Met zijn opmerkingen over suffe auto's daagt ie mensen uit om hem te laten schrijven wat voor "super" auto hij zelf zou hebben. Hij schrijft "sarcastisch", ik zou eerder zeggen "nascistisch".
Pimmetje (14-3-2023 om 15:48)
@timsalabim... u fiets duidelijk? Niet iedereen rijd als een gek als ze o.a. skoda en motor rijden. Sarcasme is ook bij u niet vreemd maar wel op de verkeerde plek
timsalabim (14-3-2023 om 14:14)
Nou goed dan, voor de duidelijkheid het was een sarcastisch grapje; omdat er op deze site nogal eens opmerkingen/oordelen gemaakt worden over het merk auto wat betrokken raakt bij ongevallen; maargoed, zelfs dat komt dus kennelijk gewoon niet aan hiero, of men is het eventjes voor het gemak vergeten om vervolgens snerende opmerkingen te maken jegens mij; wat een volk ... komt hier toch... Ik bedoel, Skoda, het meest sufste merk op Dacia na...
Kind (14-3-2023 om 13:57)
Omdat er een kind in de auto zat wordt de ambulance gebeld, voor niks. De politie heeft toch EHBO?
Kees (14-3-2023 om 11:32)
Als gekken werd er gereden...links rechts er tussen op de rem. Daar sta je dan......
Johan (14-3-2023 om 11:31)
....Of een scheurneus in een flitsend rode Kia Picanto die eventjes twee ervaren zakelijke chauffeurs van de weg af gerost heeft?.... Wat een onzin wordt hier geschreven!
Cookie-instellingen beheren