Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval A58 Rilland

Toegevoegd: 14-03-2023, 10.55 uur
Gewonden bij ongeval A58 Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Bij een ongeval op de A58 bij Rilland zijn dinsdagmorgen mogelijk twee personen gewond geraakt. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken.


Het ongeval kwam omstreeks 08.30 uur binnen bij de meldkamer via een automatische alarmmelding van een auto. Volgens de melder waren er bij het ongeval drie personenauto’s betrokken. De politie kwam met spoed ter plaatse.

Omdat één van de betrokkenen aangaf nekklachten te hebben, werd ook een ambulance ter plaatse gestuurd. Volgens de politie ter plaatse zouden er mogelijk twee personen gewond zijn geraakt. Een medewerker van Rijkswaterstaat heeft het ongeval afgehandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren