Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto in sloot langs N57 Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 15-03-2023, 09.44 uur
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – Een personenauto is woensdagmorgen in een sloot beland bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Burgh-Haamstede. Niemand raakte gewond.


Het ongeval werd omstreeks 08.35 uur gemeld bij de meldkamer. Direct werden de politie en twee medewerkers van Rijkswaterstaat ter plaatse gestuurd. Ter plekke bleek dat een personenauto op een recht gedeelte van de N57 van de weg was geraakt. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt bij het ongeval.

De auto zal in de loop van de morgen worden geborgen. De medewerkers van Rijkswaterstaat hebben een gedeelte van de weg afgezet en leiden het verkeer langs de plaats van het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (15-3-2023 om 14:40)
Op dat stukje is het wel heel knap gedaan als je niks mankeert. Hopelijk niet medisch gerelateerd voor de bestuurder maar weer typisch een gevalletje telefoon en heeft diegene zn lesje geleerd.
Arthur (15-3-2023 om 10:58)
Knap stukje stuurmanskunst, chapeau!
Jaap (15-3-2023 om 10:26)
Wat hebben mensen toch elke dag in sloten te zoeken, volgens mij nergens zo veel als in Zeeland.
Cookie-instellingen beheren