Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen uitgedeeld bij scootercontrole Middelburg

Toegevoegd: 15-03-2023, 10.02 uur
Bekeuringen uitgedeeld bij scootercontrole Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De wijkagenten van Middelburg hebben woensdagmorgen een controle gehouden die gericht was op scooters. Deze controle werd gehouden omdat er klachten waren.


De controle vond plaats in de omgeving van de Schroebrug in Middelburg. De politie had afgelopen periode meerdere klachten binnengekregen dat scooters met een hoge snelheid door woonwijken zouden rijden. Hierop is een controle gehouden.

Uit de controle bleek dat de meeste scooters deugden. Een aantal personen hebben wel een bekeuring gekregen. Zo werden er drie bekeuringen uitgedeeld op basis van de constructiesnelheid, twee voor het rijden door een rood verkeerslicht en één persoon werd beboet omdat de kentekenplaat niet goed leesbaar was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren