Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man laat vrouw gewond achter na ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 15-03-2023, 14.13 uur
Man laat vrouw gewond achter na ongeval Grijpskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GRIJPSKERKE – De politie doet onderzoek naar een aanrijding in Grijpskerke. Eén van de betrokkenen verliet de plaats van het ongeval en liet de tegenpartij gewond achter. De politie is op zoek naar getuigen.


Het ongeval gebeurde rond 08.00 uur op de kruising van de Noordstraat en de Reigerhoutstraat in Grijpskerke. Door onbekende oorzaak waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. In eerste instantie waren er geen gewonden, maar toen de bestuurster van één van de voertuigen uitstapte, kwam zij ongelukkig ten val. De vrouw liep bij de valpartij behoorlijk letsel op, laat de politie weten.

De tegenpartij sprak de vrouw aan, maar ging er vervolgens vandoor. De politie heeft het signalement van de man gedeelte. Het gaat om een blanke man van ongeveer 50 jaar oud. De man heeft grijs haar. Hij zou in een lichtgekleurd, kleiner model auto hebben gereden. In de auto zouden mogelijk nog andere personen hebben gezeten.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt hierbij onder andere camerabeelden vanuit de omgeving. De politie doet een oproep aan de man om zichzelf bij de politie te melden. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (15-3-2023 om 15:56)
@Joris Je verwart het e.e.a. Neemt de krsjes voor lief maar over de schade van de andere aiuto staat er niets m.a.w. het lijkt erop dat de man de plaats van het ongeval(letje) heeft verlaten en dat is strafbaar. Je opmerkingen over de vrouw hebben hier verder niets mee te maken.
Emergo (15-3-2023 om 15:09)
@Andy Vervelend maar het heeft met dit bericht niets te maken.
Joris (15-3-2023 om 15:06)
Het gewond raken van de vrouw en de lichte aanrijding staan dus los van elkaar. Waarschijnlijk geen ernstige materiële schade dus de man neemt de krasjes op zijn bumper voor lief. Dat de vrouw in zo'n toestand achter het stuur kruipt zodat in- en uitstappen grote gezondheidsrisico's met zich brengt doet de vraag rijzen of deze mevrouw nog wel een auto mag besturen. Ik mag toch aannemen dat als je een auto wilt besturen je in staat moet zijn het voertuig veilig te betreden en te verlaten.
Bewoner (15-3-2023 om 14:59)
Verbaast me niks, mensen weten niet dat rechts vanaf de Reigerhoutsstraat voorang heeft, al vaak genoeg gehad dat er bijna iemand in de zijkant van m'n auto geboord zat. Ook krijgen fietsers die de weg over moeten steken hier geen voorrang etc. En sinds ze sinds ze die drempel op de Noordstraat hebben weg gehaald word er ook veelste hard gereden.
Liesje (15-3-2023 om 14:42)
De man zal uiteindelijk gevonden worden, al denkt die op dat moment niet. Hij moest naar zijn werk...en geen tijd voor een gewonde. Beetje baas respecteer dit niet, Eerder dat je baas belt om door te geven ben iets later een slachtoffer te helpen dat staat nog sterker ook dan een laffe sukkel te zijn die er van door gaat na zijn haastig rijgedrag.
andy (15-3-2023 om 14:29)
mensen rijden op de noordstraat veels te hard en vergeten dat daar fietsers ook moeten oversteken en dat daar rechts voorrang heeft
Cookie-instellingen beheren