Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Man laat vrouw gewond achter na ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 15-03-2023, 14.13 uur
Man laat vrouw gewond achter na ongeval Grijpskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GRIJPSKERKE – De politie doet onderzoek naar een aanrijding in Grijpskerke. Eén van de betrokkenen verliet de plaats van het ongeval en liet de tegenpartij gewond achter. De politie is op zoek naar getuigen.


Het ongeval gebeurde rond 08.00 uur op de kruising van de Noordstraat en de Reigerhoutstraat in Grijpskerke. Door onbekende oorzaak waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. In eerste instantie waren er geen gewonden, maar toen de bestuurster van één van de voertuigen uitstapte, kwam zij ongelukkig ten val. De vrouw liep bij de valpartij behoorlijk letsel op, laat de politie weten.

De tegenpartij sprak de vrouw aan, maar ging er vervolgens vandoor. De politie heeft het signalement van de man gedeelte. Het gaat om een blanke man van ongeveer 50 jaar oud. De man heeft grijs haar. Hij zou in een lichtgekleurd, kleiner model auto hebben gereden. In de auto zouden mogelijk nog andere personen hebben gezeten.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt hierbij onder andere camerabeelden vanuit de omgeving. De politie doet een oproep aan de man om zichzelf bij de politie te melden. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlizz (16-3-2023 om 13:17)
Door de titel lijkt het net alsof de vrouw gewond is door het ongeval, maar ze is zelf gevallen toen ze uit haar auto stapte.
Bescherm Engel (16-3-2023 om 10:39)
Het fatsoen is weer ver te zoeken, als mannen moeten we onze vrouwen beschermen omdat ze zelf te zwak zijn.
Michel (15-3-2023 om 18:11)
hopend dat ze deze aso vinden, en behoorlijk aanpakken.
Joris (15-3-2023 om 16:59)
@chris: Gelukkig was u ter plaatse en heeft u mevrouw goed kunnen helpen totdat de professionele hulpverleners het overnamen. Ik neem aan dat u ter plaatse was, foto's van de schade zijn nergens te vinden dus u bent een belangrijke ooggetuige.
Ook een bewoner (15-3-2023 om 16:10)
@Joris: waarop baseer jij dat de bestuurster "in zo'n toestand" was of gezondheidsproblemen heeft? Ze kan toch ergens over gestruikeld zijn of zijn blijven haken of uitgegleden? Feit is dat je een gewond persoon niet aan zijn/haar lot overlaat!
chris (15-3-2023 om 16:04)
@Joris Gezien de schade aan haar auto is het niet vreemd dat mevrouw uitstapt. Groot gedeelte van de zijkant ingedeukt.
Cookie-instellingen beheren