Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 220 km

Man gewond bij ongeval Badhuisstraat Vlissingen

Toegevoegd: 15-03-2023, 15.18 uur
De man is door een ambulancemedewerker nagekeken.
De man is door een ambulancemedewerker nagekeken.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een man is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Badhuisstraat in Vlissingen. Het slachtoffer is door een medewerker van de ambulancedienst onderzocht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.45 uur op de kruising met de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Door onbekende oorzaak viel een man uit zijn scootmobiel. Het is onbekend of er bij het ongeval een andere partij betrokken is.

De man is door een medewerker van de ter plaatse gekomen rapid responder onderzocht. De politie heeft diverse omstanders gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (17-3-2023 om 11:09)
Mijn oma is daar jaren geleden tegen een openslaand autoportier aangefietst....dood. betrokken bestuurder die het portier opengooide heeft zich nooit gemeld. Erg laf en walgelijk maar hoop dat eventuele betrokkenen van dit ongeval wel het fatsoen hebben dat te doen!
Een zeeuw (15-3-2023 om 18:00)
Sterkte voor dit slachtoffer gewenst
Cookie-instellingen beheren