Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen verliest lading bakstenen

Toegevoegd: 15-03-2023, 15.24 uur
Vrachtwagen verliest lading bakstenen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft een vrachtwagenchauffeur woensdagmiddag een bekeuring gegeven voor het verliezen van zijn lading.


De politie en handhavers kregen in de loop van de dag een melding dat een vrachtwagen een lading bakstenen was verloren. De politie en handhavers kwamen ter plaatse.

De chauffeur heeft een bekeuring gekregen van de politie voor het niet voldoende vastzetten van de lading. Nadat er platen waren aangebracht rondom de lading kon de chauffeur zijn weg vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (17-3-2023 om 14:23)
Je wordt als werknemer gewoon gedwongen om op pad te gaan, zelf ook meegemaakt, bussen die niet gekeurd waren, kentekenplaten van andere bussen, gladde banden, na de APK er op gezet, zwaar overladen en ga zo maae door, je hebt het maar te doen, anders wordt je ontslagen. Bedrijven aansprakelijk stellen, niet de onderbetaalde en onderdrukte werknemer.
R (16-3-2023 om 06:40)
@p ,nee het is idd beter om net als jou je kop in het zand te steken.
p (15-3-2023 om 16:53)
Hee Mira, wat een lekkere opbeurende reactie, vanachter je eigen vertrouwde beeldscherm.!! Daar word een mens(en dus ook chauffeurs) vrolijk van.
Mira (15-3-2023 om 15:43)
De huidige chauffeurs rijden niet zo bekwaam en rijden te hard remmen te hard. Willen liever niet teveel werken on een lading goed vast te zetten. De werkgever die zegt snel van a naar b alles in haast. Kwantiteit voor kwaliteit. Lekker je zou er maar rijden met je fietsje en achteraf een sorry krijg. Daar hebben we niks aan.
Cookie-instellingen beheren