Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 373 km

Persoon belandt onder boom en overlijdt

Toegevoegd: 15-03-2023, 19.44 uur - Update: 15-03-2023, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - Bij de Zuiddijk in Sint Philipsland is woensdagavond iemand bekneld komen te zitten onder een omvallende boom. Het slachtoffer is overleden, zo heeft de politie bevestigd.


Het opmerkelijke ongeluk werd rond 18.35 uur doorgegeven via 112 en gemeld als zijnde een reanimatie. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen. Vanuit Nijmegen vertrok de traumahelikopter Lifeliner 3 richting de incidentlocatie. Rond 19.10 uur was de helikopter ter plekke. Binnen tien minuten werd het traumateam doorgestuurd naar een volgende melding (buiten de provincie).

De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd maar volgens een woordvoerster van de politie is het slachtoffers ondanks alle inspanningen ter plekke overleden. De politie meldt ook dat het slachtoffer onder de boom belandde tijdens werkzaamheden. Wat de exacte toedracht van het noodlottige ongeluk is, wordt nog onderzocht door de politie. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren