Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Opnieuw woning Schelpenlaan beschoten, geen gewonden

Toegevoegd: 16-03-2023, 01.41 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is donderdagnacht druk in de weer geweest met een beschieting van een woning aan de Schelpenlaan in Terneuzen. Voor de tweede keer binnen 24 uur werd er een woning in deze straat beschoten.


De politie kreeg omstreeks 00.50 uur de melding van een mogelijke schietpartij bij de woning. Ter plaatse aangekomen, bleek dat er opnieuw op een woning was geschoten. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse.

De politie heeft een groot gedeelte van de straat afgezet ten bate van het onderzoek. De politie zal bij dit onderzoek samenwerken met de Forensische afdeling en de recherche. Daarnaast staat de politie bij meerdere locaties te posten om de eventuele verdachte van de beschieting aan te houden. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden. De bewoner is met de politie meegegaan.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (16-3-2023 om 08:03)
Wat een ellende zullen het vast nog wel een keer proberen sterkte vh persoon gewenst verdere buurtgenoten en fam niet te vergeten die erom heen staan zal niet om niks gaan inderdaad deze woede...
Cookie-instellingen beheren