Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 398 km

Opnieuw woning Schelpenlaan beschoten, geen gewonden

Toegevoegd: 16-03-2023, 01.41 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is donderdagnacht druk in de weer geweest met een beschieting van een woning aan de Schelpenlaan in Terneuzen. Voor de tweede keer binnen 24 uur werd er een woning in deze straat beschoten.


De politie kreeg omstreeks 00.50 uur de melding van een mogelijke schietpartij bij de woning. Ter plaatse aangekomen, bleek dat er opnieuw op een woning was geschoten. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse.

De politie heeft een groot gedeelte van de straat afgezet ten bate van het onderzoek. De politie zal bij dit onderzoek samenwerken met de Forensische afdeling en de recherche. Daarnaast staat de politie bij meerdere locaties te posten om de eventuele verdachte van de beschieting aan te houden. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden. De bewoner is met de politie meegegaan.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leica (17-3-2023 om 09:09)
Welcome to Miami :-)
Werner (16-3-2023 om 20:11)
Van wie zijn deze woningen dan? En gaat het nu om dezelfde woning of is dit een andere woning?
bert kaiser (16-3-2023 om 17:09)
verbaast mij niks, als je weet van wie enkele woningen zijn
SjaakheeftgeenHBOgedaan (16-3-2023 om 16:03)
Je had gisteren de kans om je lekker uit te laten over dit soort kwesties. Alleen is dan het stikstofbeleid, mondkapjes en belastingspercentage weer belangrijker. Verdiep je er eens in dan hoeven wij je onzin niet te lezen en word er nietonnodig bespaard op de politie. Waar was jij? Poltie heeft een behoorlijk personeelstekort en buitenom dat je niet heel inzetbaar overkomt zou je op ie minst je drogredenen en projecteringen voor je kunnen houden en respect hebben voor de situatie waar je zelf bar weinig aan mee helpt. Uiteraard zijn dit ook aannames en kan dit anders zijn..Aan jou om het tegendeel te bewijzen....of gewoon je achterlijke mening over een feit voor je te houden....
Jaap (16-3-2023 om 11:33)
Waar was de politie, een domme vraag want een politieagent 24/7 ergens posten is zeer onrealistisch. Is alleen mogelijk als half Nederland als politieagent bij de buren gaat posten. Even nadenken als je zoiets zegt.
Sjaak (16-3-2023 om 08:33)
En WAAR was de Politie ? Gister stond in krant dat ze gingen posten, dan hebben ze afgelopen nacht zitten slapen !
Cookie-instellingen beheren