Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 221 km

Automobilist botst tegen vangrail N62 Axel

Toegevoegd: 16-03-2023, 02.27 uur
Automobilist botst tegen vangrail N62 Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Een bestuurder is woensdagavond met zijn personenauto tegen de vangrail op de N62 bij Axel tot stilstand gekomen. De bestuurder had gedronken.


De politie werd omstreeks 23.25 uur gealarmeerd voor een ongeval ter hoogte van de Sasdijk. De politie kwam met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat een bestuurder tegen de vangrail was gereden. Bij nadere controle bleek de bestuurder gedronken te hebben.

De man is door de politie meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Regie (16-3-2023 om 13:29)
Ik zag hem idd de andere kant op staan toen ik van me werk kwam
Timsalabim (16-3-2023 om 11:33)
Kreeg ie sowieso toch niet als ie enkel WA verzekerd was/is
Vlissinger (16-3-2023 om 06:58)
En ook deze bestuurder krijgt de schade aan zijn auto niet vergoed. Dat is altijd weer een fijn weetje naast het feit dat er geen andere mensen de dupe zijn geworden van deze kneus.
Cookie-instellingen beheren