Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto raakt van de N254 bij Ritthem

Toegevoegd: 17-03-2023, 11.07 uur
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Een personenauto is vrijdagochtend van de weg geraakt bij de N254 tussen Ritthem en Nieuwdorp. De bestuurder van het voertuig bleef ongedeerd.


Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 10.10 uur op het weggedeelte waarin de Sloeweg Noord overgaat in de Bernhardweg West, op de rijbaan richting Borssele. Het ongeval werd gemeld als zijde mogelijk met letsel maar volgens een politiewoordvoerster raakte de automobilist niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde Renault Clio uit de berm getrokken en afgevoerd. Het voertuig had met name schade aan de voorzijde. Medewerkers van de provincie leidden het verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren