Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Woningen Sint-Maartensdijk gesloten na drugsvondst

Toegevoegd: 17-03-2023, 17.54 uur
Woningen Sint-Maartensdijk gesloten na drugsvondst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Naar aanleiding van de vondst van honderden wietplanten en bijna één kilo aan henneptoppen worden enkele woningen in Sint-Maartensdijk voorlopig gesloten. Dat heeft de gemeente Tholen bekendgemaakt.


De politie deed op 1 februari een inval bij vier woningen aan de Frank van Borselenstraat. In drie van de woningen werden hennepplanten gevonden. In totaal ging het om 611 wietplanten. In het vierde huis lagen de henneptoppen, zo meldt de gemeente vandaag. De betreffende woningen staan gepland om begin juli dit jaar gesloopt te worden.

De burgemeester van Tholen heeft deze week besloten de woningen met ingang van vandaag voor de duur van drie maanden plus de resterende tijd tot aan de geplande sloop begin juli te sluiten. De sluiting van de woningen vindt plaats op basis van het zogeheten Damoclesbeleid. Dit is gericht op het tegengaan van drugshandel- en productie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (17-3-2023 om 22:53)
Ik meende dat ze vorig jaar al dicht gespijkerd waren, Maar de elektriciteit niet afgesloten????? Goedkope stroom gehad ,denk ik zo!!!!
Cookie-instellingen beheren