Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 177 km

Brandweer Wolphaartsdijk rukt uit voor 'autobrand'

Toegevoegd: 06-01-2005, 22.17 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl] Met dank aan Willem van de Weele & Marcel Kloet [HVZeeland.nl]

WILHELMINADORP - De brandweer van Wolphaartsdijk is woensdagavond uitgerukt voor een autobrand.

Rond half elf kwam de melding binnen dat er op de op- en afrit van de Deltaweg bij Wilhelminadorp een auto in brand was gevlogen. Toen de brandweer van Wolphaartsdijk uitrukte met de tankautospuit 4746 werd gemeld dat men richting de genoemde op- en afrit moesten rijden.

Eénmaal 'ter plaatse' bleek dat op de opgegeven locatie niets aan de hand was. De brandweer reed daarop door in de richting van Goes. Onderweg kwamen de brandweerlieden inderdaad een auto aan die langs de kant van de weg stond. Er bleek geen brand meer te woedden, wat rubber was in brand gevlogen maar vanzelf weer gedoofd.

De brandweer heeft het verkeer geregeld totdat de politie ter plaatse was. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren