Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 282 km

Auto tegen boom Baarland: één gewonde

Toegevoegd: 18-03-2023, 11.09 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND - Bij een ongeluk op de Nieuweweg bij Baarland is zaterdagochtend één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer zat in een personenauto die tegen een boom reed.


Het ongeluk gebeurde rond 10.10 uur tussen de kruisingen met de Industrieweg en de Herverkavelingsweg. Na de melding werden zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst opgeroepen. De brandweer hoefde niet te knippen. Wel bleek de inzittende van het voertuig gewond te zijn geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de beschadigde Fiat Punto getakeld. De weg was vanwege de hulpverlenings- en bergingswerkzaamheden enige tijd afgesloten voor al het overige verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (20-3-2023 om 10:23)
zonde dat de boom beschadigd is. die bestuurder en auto worden / zullen hersteld worden, maar die boom?
Sara (18-3-2023 om 18:16)
@chan, jij bent de eerste met een insinuerende reactie. @joris ja wat die auto's van tegenwoordig toch mankeren? Werkelijk geen idee! Of eh.... zijn ze tegenwoordig zo afgesteld dat ze alleen maar kunnen rijden zo hard als de lepel gieten kan?
Joris (18-3-2023 om 15:53)
@chan: U bedoelt de wijsneuzen die over telefoongebruik achter het stuur beginnen? Flauwekul natuurlijk, auto's vliegen als bij toverslag spontaan van de weg tegen een boom. Dat weten we allemaal. Het heeft nooit met telefoongebruik, drugs of drank en te hoge snelheid te maken.
chan (18-3-2023 om 14:14)
Ik kan al bijna niet wachten op de binnenkomende reacties van mensen die wel eens even zullen gaan vertellen vanuit hun luie stoel in het bejaardenteheuis wat hier gebeurd is; de politie hoeft gewoon niets meer te doen zo je hebt gewoon die speurneuzen hier in de reacties! Handig, en zuinig!
Cookie-instellingen beheren