Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Autobrand op camping Stelleweg Heinkenszand

Toegevoegd: 18-03-2023, 22.19 uur
Autobrand op camping Stelleweg Heinkenszand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HEINKENSZAND – De brandweerlieden van Heinkenszand hebben zaterdagavond een autobrand geblust op een camping in Heinkenszand. De brandweer schaalde in eerste instantie op naar een middelbrand.


De brand werd omstreeks 21.25 uur gemeld op een camping aan de Stelleweg in Heinkenszand. Omdat de auto vlak naast een vakantiehuisje stond, werd er een tweede blusvoertuig en een waterwagen gealarmeerd. De brandweer schaalde op naar een middelbrand. ‘

Toen het eerste blusvoertuig ter plaatse kwam, bleek het te gaan om een kleine brand. De brandweer schaalde weer af. De spuitgasten hebben het vakantiehuisje afgeschermd om te voorkomen dat de vlammen oversloegen. Na een korte blusinzet was de brand onder controle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren