Weerbericht:
Eerst nog een enkele bui. Morgen eerst zon, later van het westen uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van mishandeling in Terneuzen

Toegevoegd: 19-03-2023, 09.10 uur
Getuigen gezocht van mishandeling in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie is op zoek naar mensen die getuige geweest zijn van een mishandeling op de Scheldeboulevard in Terneuzen. Daar werden gisteren twee mannen mishandeld.


De mishandeling vond tussen 11.30 en 12.30 uur plaats. Om onbekende reden werden een man van 40 en een man 20 door vermoedelijk twee personen in elkaar geslagen. Dit gebeurde ter hoogte van restaurant Foodjutters.  De beide mannen raakten gewond aan het gezicht.

De politie is op zoek naar getuigen van dit geweldsincident. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0900-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wow (19-3-2023 om 10:20)
Is het alweer raak vorige week zuidpolder, nu Schelde Boulevard of te wel je bent nerges meer veilig hierin Terneuzen pak aan die gaste
Cookie-instellingen beheren