Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten betrappen meerdere bestuurders op rijden onder invloed

Toegevoegd: 19-03-2023, 09.16 uur
Agenten betrappen meerdere bestuurders op rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – De wijkagenten van Kapelle hebben afgelopen nacht meerdere bekeuringen uitgedeeld voor het rijden onder invloed van alcohol en drugs.


De politie hield op meerdere plaatsen in de provincie alcoholcontroles. Hierbij zijn ruim 140 bestuurders gecontroleerd. In Colijnsplaat werd een bestuurder betrapt. Hij blies 640 Ug/l. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt en daarnaast is zijn rijbewijs ingevorderd.

In Goes betrapten de dienders een bestuurder op het rijden onder invloed van THC. Bij de bestuurder is bloed afgenomen. Afhankelijk van het bloedonderzoek zal proces-verbaal worden opgemaakt tegen deze bestuurder.

In Kapelle betrapte één van de wijkagenten een scooterbestuurder op het rijden onder invloed van alcohol. Na een blaastest te hebben afgenomen, bleek dat de beginnende bestuurder 325 Ug/l blies. Tegen deze bestuurder is ook een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wtf (19-3-2023 om 12:30)
Wat een schorriemorrie... In kapel Ey...
Cookie-instellingen beheren