Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 19 km

Verward persoon in woning, hulpdiensten ter plekke

Toegevoegd: 20-03-2023, 13.12 uur - Update: 20-03-2023, 14.58 uur
De politie heeft de omgeving afgezet met linten.
De politie heeft de omgeving afgezet met linten.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten proberen op dit moment in Middelburg-Zuid een verward persoon uit een woning te praten. Verschillende hulpdiensten zijn in groten getale ter plekke.


Zowel de politie als de brandweer als de ambulancedienst werden in de loop van de ochtend naar een rijtjeswoning in de wijk gestuurd omdat zich in het huis een persoon met verward gedrag bleek te bevinden. Vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond werd ook een gespecialiseerd 'Quick Response Team' ter plekke gestuurd. Zo'n team kan worden ingezet als sprake is van (de dreiging van) grof of extreem geweld.

Op dit moment proberen de hulpdiensten de situatie onder controle te krijgen. Uit voorzorg heeft de politie een gebied rond de woning afgezet met linten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren