Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Jongen (17) beroofd bij winkelcentrum Terneuzen

Toegevoegd: 20-03-2023, 15.53 uur
Jongen (17) beroofd bij winkelcentrum Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij winkelcentrum Zuidpolder in Terneuzen is aan het begin van de middag een 17-jarige jongen het slachtoffer geworden van een straatroof. De politie zoekt getuigen.


De beroving vond rond 12.15 uur plaars aan de achterzijde van winkelcentrum, ter hoogte van het Beethovenhof. "Het slachtoffer zat bij iemand achterop een scooter toen er drie mannen uit een auto stapten. Ze hebben spullen van het slachtoffer buit gemaakt en zijn er vervolgens te voet vandoor gegaan", zo meldt de politie.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op op om zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (21-3-2023 om 09:42)
Da vind ik ook @ikke
IND (21-3-2023 om 08:39)
Dat denkik ook @Joris en beroofd van spullen ook een beetje vage omschrijving zal zeker geen schoolzaken, agenda of telefoon zijn geweest waarom moeten er anders ineens drie personen dit doen...
Ikke (21-3-2023 om 07:46)
Vreemd verhaal!
Joris (20-3-2023 om 18:49)
Uit een auto gestapt en er vervolgens te voet vandoor gegaan... Hun auto hadden ze niet meer nodig? Wazig verhaal wat nog wel een staartje zal krijgen.
Cookie-instellingen beheren