Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 241 km

Dodelijk ongeluk auto-vrachtwagen, één arrestatie

Toegevoegd: 20-03-2023, 17.19 uur - Update: 20-03-2023, 18.33 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Op de Hondegemsweg bij Grijpskerke heeft vanmiddag een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Hierbij zijn zowel een vrachtwagen als een personenauto in een sloot beland.


De vrachtwagen (geladen met zand) en de personenauto raakten rond 16.10 uur van de weg bij de kruising met de Zandvoortseweg. Volgens de politie gebeurde dat nadat de voertuigen frontaal met elkaar in botsing waren gekomen. Direct werd uitgegaan van een ernstig ongeval met beknelling en zodoende rukte ook de brandweer met spoed uit. Er werd ook een traumateam opgeroepen maar dit is niet meer ingezet.

Volgens de politie is de bestuurder van de personenauto ter plekke overleden. De familie van het slachtoffer is inmiddels op de hoogte gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden voor onderzoek, zo laat de politie weten. De brandweer heeft schermen geplaatst en de politie heeft de ongevalslocatie afgezet. Medewerkers van de afdeling verkeer van de Forensische Opsporing zijn ter plekke om nader onderzoek te doen naar de toedracht van het noodlottige ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (26-3-2023 om 10:07)
@Joris: ken je hem/die gast? En nee, natuurlijk vind ik het ook hartstikke fout om met drugs op achter het stuur te zitten.. Dit zijn ook gewoon rotwegen, een kleine stuurfout en je zit over de streep... Maar ja, we laten de politie z'n werk maar doen. Wij hier zullen er wel niks meer van horen...
Arthur (24-3-2023 om 06:41)
Handiger om eerst de resultaten van het onderzoek af te wachten. Niemand heeft dit gewild, mocht de bestuurder inderdaad schuldig worden bevonden aan rijden onder invloed hoort daarop een zware straf.
Joris (21-3-2023 om 13:15)
@Emergo: Ik geloof niet dat de rechter een zwaardere straf zal opleggen omdat ik op de publieke tribune zit. Terwijl de nabestaanden nog rouwen scheurt deze gast weer met een bloedgang door woonwijken. Iedereen die het nieuws volgt weet dat dat de gebruikelijke gang van zaken is
Emergo (21-3-2023 om 11:21)
@Joris Dat gezwam over taakstrafje en zeer coulante rechter wordt ook tijd voor een educatieve maatregel: 10 strafrechtzittingen bijwonen.
Joris (20-3-2023 om 22:22)
@albert: Iemand dood rijden met drugs op? Wordt vast wel een taakstrafje denk ik. Heeft het rijbewijs toch nodig voor het werk dus de rechter zal zeer coulant zijn. Misschien een educatieve maatregel erbij om de staatskas te spekken.
albert (20-3-2023 om 22:09)
@Joris Bestuurder is volgens Omroep Zeeland aangehouden vanwege een positieve speekseltest op drugs
Cookie-instellingen beheren