Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer dodelijk ongeval Grijpskerke is 39-jarige man

Toegevoegd: 20-03-2023, 21.42 uur
Foto 4 van 6

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (23-3-2023 om 12:48)
Die speekseltest zegt echt helemaal niets! Net zo betrouwbaar als een kojonatest Maar gelukkig hebben de schuimbekkers dan iets om over te schuimbekken want dRuGs!1!11!
Arnold (22-3-2023 om 16:56)
Met bijvoorbeeld amfetamine gerelateerde medicijnen (ja, die bestaan echt), is het afhankelijk van de dosis èn hoe je lichaam er op reageert (doktersverklaring) of je d.m.v. een vervoersmiddel mag deelnemen aan het verkeer of niet. De speekseltest zal bij het gebruik van dergelijke medicatie een positieve uitslag geven, dus zal een bloedonderzoek moeten uitwijzen of je te veel hebt of niet om te mogen deelnemen aan het verkeer. Ik hoop hiermee een einde gemaakt te hebben aan een oeverloze discussie, waarmee die overleden jongeman niet terug komt en zijn familie niet getroost wordt.
Joris (22-3-2023 om 10:56)
@Edjetee: De speekseltest herkent 8 verschillende drugs waaronder methamfetamine en cocaine. Dus liever geen goedpraterij van doodrijders die drugs achter de kiezen hebben. Het gaat hier dus niet over een paracetamolletje tegen de hoofdpijn. Medeleven met de nabestaanden lijkt me meer op z'n plek dan de dodelijke gevolgen van junks in het verkeer te bagatelliseren.
Vlissinger (21-3-2023 om 23:13)
@Edjetee, nee maar, lezen is voor jou ook al moeilijk. Ik typte dus "meestal drugs". Dus logisch dat dit eerst onderzocht wordt, masr de kans is zeker aanwezig gezien zijn onoplettendheid. Je legt mij trouwens ook woorden in de mond die ik niet gebruik. Zou niet best wezen als elke chauffeur een rotte appel is maar feit is wel dat er een chronisch te kort aan chauffeurs is door de vergrijzing en de werktijden waardoor er wel meer en meer rotte appels bijkomen die het niet zo nauw nemen met de regeltjes.
een Moeder (21-3-2023 om 18:54)
Wat een verschrikkelyk ongeluk. Zo.n jong leven weggerukt . veel kracht en sterkte voor nabestaanden
Edjetee (21-3-2023 om 18:46)
@joris. Waar haal je je feiten vandaan? Er kan bij een positieve test ook sprake zijn van bijvoorbeeld medicijn gebruik. Die haal je niet in een coffee shop of kroeg.
Cookie-instellingen beheren