Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 200 km

Dode gevonden bij Emmabaan Koewacht

Toegevoegd: 21-03-2023, 12.26 uur - Update: 21-03-2023, 13.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

KOEWACHT – De politie is een onderzoek gestart nadat er dinsdagmorgen een overleden persoon werd aangetroffen aan de Emmabaan in Koewacht.


In de loop van de morgen werd het lichaam aangetroffen. Direct werd er een onderzoek opgestart om te kijken wat de identiteit van het slachtoffer is en wat de toedracht van het overlijden is. De politie is onder andere aanwezig met medewerkers van de Forensische Opsporing. Daarnaast wordt een gespecialiseerd droneteam van de politie ingezet.

De politie houdt nog alle scenario’s open. Er is nog geen identiteit bekend gemaakt. Ten bate van het onderzoek is een gedeelte van de weg afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren