Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt bandenprikker in Vlissingen

Toegevoegd: 21-03-2023, 12.51 uur
Politie zoekt bandenprikker in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie doet onderzoek naar een reeks vernielingen aan auto’s in Vlissingen. In totaal werden er bij negen auto’s banden lek gestoken.


De auto’s stonden geparkeerd aan de Strandwal en de Kanariesprenk in Vlissingen. Volgens de politie werden vorige week donderdag omstreeks 23.45 uur de banden vernield. Er zijn camerabeelden veiliggesteld waarop een man te zien is. Deze man is gekleed in lichte kleding.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk wat hebben gezien in de omgeving van de Strandwal of Kanariesprenk. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (21-3-2023 om 17:41)
Lichte kleding is niet echt een omschrijving. Kleding is zo te wisselen. Andere zaken die meer permanent aan het signalement zijn mogen waarschijnlijk niet genoemd worden. Anders weet iedereen dat er weer, bijvoorbeeld Finnen, bezig waren.
Ewa (21-3-2023 om 15:40)
Normaal prikken ze mensen ze zijn nu overgestapt naar autos in Vlis uiteraard moet iedereen met zijn of haar poten van je bezit af blijven sterkte voor de slachtoffers gewenst hopelijk vinden ze snel deze lafaard en of lafaards
Lies (21-3-2023 om 15:05)
Als ik die banden prikker zag zeker bij mij auto lag die lek verderop in de straat plus de banden vergoeden de zieke geest.
Cookie-instellingen beheren