Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Heinkenszandseweg 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 21-03-2023, 18.35 uur - Update: 22-03-2023, 03.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEERENHOEK - Bij een ongeval op de Heinkenszandseweg bij ’s-Heerenhoek is dinsdagavond een geladen vrachtwagen gekanteld. De chauffeur bleef ongedeerd.


Het ongeval werd omstreeks 17.25 uur gemeld op de rotonde op de kruising met de Julianaweg ter hoogte van ’s-Heerenhoek. Zowel de brandweer, als de politie, als de ambulancedienst werden met spoed naar de plaats van het ongeval gestuurd. Ter plekke bleek dat er sprake was van een gekantelde vrachtwagen.

Volgens de politie bleek al snel dat de vrachtwagenchauffeur ongedeerd was gebleven bij het ongeval. Door de klap ontstond er wel een lekkage. Bergers van De Moor en Kuzee kwamen ter plaatse om de vrachtwagen te bergen. Rond 20.25 uur konden de trailer en het trekkende deel van de vrachtauto weer overeind worden gezet. Hierbij werd gebruik gemaakt van speciale luchtkussens. De container werd later op de avond geborgen.

Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke een tijdlang afgesloten. Rond 23.05 uur meldde de provincie dat de weg weer open was gesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chiel van Dijk (21-3-2023 om 20:55)
optimist ook wel eens van centrifugale kracht gehoord ?
optimist (21-3-2023 om 19:02)
Niet om de slimme jongen uit te hangen, maar de oorzaak is duidelijk. Dat noemen geleerden de centripetale kracht, oftewel de middelpuntvliedende kracht. Ik ga er vanuit dat elke vrachtwagenchauffeur dat wel weet....?
Cookie-instellingen beheren