Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Matras in brand in woning Colijnsplaat

Toegevoegd: 22-03-2023, 23.15 uur
Matras in brand in woning Colijnsplaat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT – De brandweerlieden van Kamperland hebben woensdagavond een woning aan de Havelaarstraat in Colijnsplaat geventileerd nadat er brand was uitgebroken. De ambulancedienst controleerde de bewoners.


De brandweerlieden werden omstreeks 21.00 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Havelaarstraat. Toen zijn met spoed ter plaatse waren gekomen, bleek dat er een matras in brand had gestaan op de bovenverdieping. Het matras was door bewoners naar buiten gebracht. Zij hadden rook ingeademd. Een ambulanceteam heeft de bewoners onderzocht.

De brandweer heeft de woning gecontroleerd. De brand bleek alleen in het matras te hebben gewoed. De brandweerlieden hebben de woning geventileerd en stichting Salvage ingeroepen voor de afhandeling van de geleden schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
eerst denken dan praten (23-3-2023 om 13:37)
@LOES, ja.... weer al lekker snel voorbarige conclusie trekken !! volgende opmerking mensen beschuldigen van brandstichting ????? is op colijnsplaat blijkbaar de tendens om voor je beurt te praten en beschuldigingen te uiten welke nergens op gebaseerd zijn .
Zeeuw (23-3-2023 om 12:03)
@Loes : Of een te heet geworden speeltje
Jaap (23-3-2023 om 10:53)
Dat komt er van als je te fanatiek bent en te hard van stapel loopt, voortaan wat meer ontspannen te werk gaan.
Johan (23-3-2023 om 10:42)
@Loes: Ik kan nog wat mogelijkheden bedenken: Kortsluiting in een elektrische deken of een heet geworden telefoonoplader. En misschien is het nog wel iets anders?
Loes (23-3-2023 om 07:44)
Wat vies kan 1 conclusie trekken dat is roken op je bed.
Cookie-instellingen beheren