Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Arrestatieteam doet inval na onwelwordingen Kortgene

Toegevoegd: 23-03-2023, 01.10 uur
Door: Eugène Harthoorn & Roland de Jong

KORTGENE - Het arrestatieteam (AT) van de politie is woensdagavond een woning aan de Willem Alexanderstraat in Kortgene binnengevallen. Eerder op de avond werden meerdere personen onwel in deze straat. Bij de inval werd uiteindelijk niets bijzonders aangetroffen.


De hulpdiensten werden rond 19.45 uur al opgeroepen voor een aantal personen die onwel waren geworden, zo heeft de politie bevestigd. Na de melding van de onwelwordingen kwamen de politie, de brandweer en de ambulancedienst ter plaatse. Volgens een politiewoordvoerster werden in totaal drie personen door ambulancepersoneel onderzocht. De brandweer deed in de tussentijd meerdere metingen in de omgeving.

Omdat de politie het vermoeden had dat er mogelijk een drugslaboratorium in één van de woningen in het huizenblok aanwezig was, werden de Dienst Speciale Interventies (DSI) en de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) opgeroepen. De leden van de DSI traden rond 00.25 uur één van de woningen binnen. De woning werd grondig doorzocht. Ook de ruimte onder het dak, die gedeeld wordt met de andere huizen in het rijtje, werd doorzocht. Uiteindelijk werd echter niets bijzonders aangetroffen of gemeten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (23-3-2023 om 12:59)
Lekker avondje hebben die bewoners gehad, eerst een paar mensen onwel en alle hulptroepen ingeschakeld, ben je net van de schrik bekomen komt er weer "gezellig" snachts een arrestatieteam langs.
Cookie-instellingen beheren