Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Man aangehouden voor bedreiging met wapen in Hoek

Toegevoegd: 24-03-2023, 11.07 uur
Man aangehouden voor bedreiging met wapen in Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - Een 60-jarige man uit Hoek is donderdagavond aangehouden voor bedreiging. Hij zou een plaatsgenoot op straat hebben bedreigd met een wapen.


Agenten zijn direct na de melding van de bedreiging rond 21.00 uur naar de Gerberalaan gereden. Daar zagen zij een man lopen die aan het signalement voldeed. Omdat de man mogelijk een wapen zou hebben, hebben agenten uit voorzorg hun wapen getrokken bij de aanhouding.

De verdachte had bij zijn aanhouding geen wapen bij zich. Later is bij onderzoek in zijn woning wel een wapen in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verhoor.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Philip (24-3-2023 om 23:01)
Ewa, je loopt achter. 67 is pensioengerechtigde leeftijd. Is nog een snotneus volgens Rutte....., En dat pistool is ter compensatie van ander pistool falen wahaha.
Michel (24-3-2023 om 16:47)
Die krijgt zijn verstand ( als die het heeft) nooit meer terug
Ewa (24-3-2023 om 13:18)
Wel bizar dat iemand 5jaar voor zijn pensioen nog met een knepper over straat moet lopen, zo zie je maar eens is nergens meer veilig!;)
Cookie-instellingen beheren