Weerbericht:
Droog en op de meeste plaatsen zonnig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 35 km

Bestuurder ongeval Westdorpe was onder invloed

Toegevoegd: 24-03-2023, 11.12 uur
Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol.
Volgens de politie was de man onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – De bestuurder van de personenauto die donderdagavond in een sloot belandde bij Westdorpe, was onder invloed van alcohol. De man is zijn rijbewijs kwijt.


De man belandde in de loop van de avond op de oprit van de N62 richting België van de weg en eindigde in een sloot. De politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit. Zowel de man als de bijrijdster bleven ongedeerd.

Bij controle bleek dat de man alcohol gedronken had. De man is ter controle meegenomen naar het politiebureau. Daar is door agenten een ademanalyse afgenomen. Na het afleggen van een verklaring, mocht de man weer naar huis. Hij heeft wel zijn rijbewijs moeten achterlaten bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (24-3-2023 om 16:54)
@Alex, Kan zijn eigen vriendin/vrouw zijn hé. Gelukkig alleen schade aan de auto. Flinke boete. Schade is ook voor hemzelf was een Belg. Ze leren het niet af hé. Gelukkig geen anderen bij betrokken.
Alex (24-3-2023 om 15:10)
Het zal je vrouw, of dochter maar zijn die naast zo iemand zit..... Gelukkig kon zij het nog navertellen, had heel anders kunnen aflopen. Rijbewijs voor lange (re) tijd afnemen, wat mij betreft zelfs niet meer terug geven.
Michel (24-3-2023 om 12:32)
ASO
Cookie-instellingen beheren