Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Moeder en kind gewond bij aanrijding in Tholen

Toegevoegd: 24-03-2023, 15.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – Een moeder en kind zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Molenvlietsedijk in Tholen. Moeder en kind zijn naar het ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 14.10 uur naar het ongeval op de kruising met de Mossellaan gestuurd. Ter plekke troffen de politieagenten en de ambulancemedewerkers een gewonde vrouw aan. De vrouw en haar kind bleken met hun fietsen door een personenauto te zijn aangereden. De moeder en kind zijn door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht om aan hun verwondingen te worden behandeld.

De politie heeft samen met agenten van Team Verkeer het ongeval onderzocht. Tijdens dit onderzoek was de kruising afgesloten. De fiets brak door het ongeval in tweeën.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren