Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner bekeurd voor rijden op weg in Middelburg

Toegevoegd: 24-03-2023, 17.19 uur
Wielrenner bekeurd voor rijden op weg in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vrijdagmiddag een wielrenner bekeurd voor het rijden op de weg.


De wielrenner werd in de loop van de middag staande gehouden door de agenten op de Poeledaelebrug in Middelburg. De agenten hadden de sporter betrapt op het rijden op een weg die alleen voor auto’s bedoeld is. Volgens de dienders leverde deze actie een gevaarlijke situatie op.

De wielrenner heeft een bekeuring gekregen ter waarde van 69 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Teunis van Nes (25-3-2023 om 00:23)
Typisch NL: betalen en je bent ervan af, zolang je maar betaald....ik vind dat systeem JAKKIE BAHBAH !!
Piet Polletiek (24-3-2023 om 22:02)
Ik weet nog een goede plek waar veel boetes te vangen zijn: De Emmabaan in Koewacht in het stuk waar achter de heggetjes het fietspad ligt en waar vele fietsers het verdommen het verplichte fietspad te berijden!! Vooral op zondag morgen!
Hopsa (24-3-2023 om 20:59)
Hulde aan de agent in kwestie! begint weer voorjaar te worden dus het ongedierte komt weer tevoorschijn... vaker boetes voor dit soort mafklappers uitdelen!
Kees (24-3-2023 om 19:16)
@de agent in kwestie Lekker bezig!!
Vollenhove (24-3-2023 om 19:12)
Eindelijk eens goed nieuws een wielrenner die bekeurd wordt omdat hij ergens rijd waar het niet mag,zal wel een berg smoezen gezinnen hebben maar de sterke arm heeft vier bij stuk gehouden
Darco (24-3-2023 om 18:39)
Op zich niet verkeerd wielrenners op de weg, moeten ze met ligfietsen ook doen etc. maakt het voor de gewone fietser een stuk veiliger op het fietspad.
Cookie-instellingen beheren