Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner bekeurd voor rijden op weg in Middelburg

Toegevoegd: 24-03-2023, 17.19 uur
Wielrenner bekeurd voor rijden op weg in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vrijdagmiddag een wielrenner bekeurd voor het rijden op de weg.


De wielrenner werd in de loop van de middag staande gehouden door de agenten op de Poeledaelebrug in Middelburg. De agenten hadden de sporter betrapt op het rijden op een weg die alleen voor auto’s bedoeld is. Volgens de dienders leverde deze actie een gevaarlijke situatie op.

De wielrenner heeft een bekeuring gekregen ter waarde van 69 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (24-3-2023 om 18:13)
Wat is dat voor een onzin, daar rijden dagelijks honderden fietsers over die brug, Fietsbaan aan iedere zijde van de weg of is deze fietser toevallig over de onderbroken witte streep gereden ? Dit is echt te gek voor woorden.
Auto (24-3-2023 om 18:13)
Boete is veel te laag Moeten ze meer doen, bv op de Brabantse Wal.
corrie (24-3-2023 om 18:08)
Wie dacht hij wel dat hij was bedrag nog te weinig
fred (24-3-2023 om 17:35)
eindelijk eens gerechtigheid, deze wieler terroristen denken dat ze alles mogen, is oneerbiedig maar zo gauw het weer het toelaat sneuvelen er elk jaar weer. ga op een afgesloten parcours rijden zoals bij vele sporten
Cookie-instellingen beheren