Weerbericht:
Zonnig, morgen in het noorden ook bewolking.
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 50 km

Wielrenner bekeurd voor rijden op weg in Middelburg

Toegevoegd: 24-03-2023, 17.19 uur
Wielrenner bekeurd voor rijden op weg in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben vrijdagmiddag een wielrenner bekeurd voor het rijden op de weg.


De wielrenner werd in de loop van de middag staande gehouden door de agenten op de Poeledaelebrug in Middelburg. De agenten hadden de sporter betrapt op het rijden op een weg die alleen voor auto’s bedoeld is. Volgens de dienders leverde deze actie een gevaarlijke situatie op.

De wielrenner heeft een bekeuring gekregen ter waarde van 69 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (26-3-2023 om 16:21)
Fietsers kunnen nu eenmaal slecht tegen commentaar. Ik zie dagelijks echt niets anders dan wantoestanden met fietsers, steken nergens een klauw uit (richting aangeven), rijden met te velen naast elkaar en vertonen verder ook een hoop huftergedrag door stukken af te snijden, op verkeerde weghelft, binnenbochten pakken enz enz. Maar de automobilist blijft fout als deze zo'n zelfmoordcommando aanrijdt....
fietser (25-3-2023 om 10:58)
Wat een klachten. Als iedereen zo goed zijn best deed op de weg, dan gebeurden er geen ongevallen en moet de politie niet steeds weer controles houden. In ZeeVla reden de Belgische wielertoeristen (jaren geleden alweer) met een bezemwagen erbij, op de rijbaan van de N61 vanaf de brug Sluiskil richting Hoek. 100km/u weg. Deze zijn niet bekeurd en gelukkig alles goed gegaan. . In Frankrijk rijdt je met de fiets altijd op de rijbaan, mits je op een zgn. Groene Route fietst. Auto's vrachtverkeer rijdt daar vele malen harder dan deze weg. Er gebeuren veel erger dingen. Begin eerst bij jezelf, kijk en oordeel dan pas over een ander.
Ton (25-3-2023 om 09:31)
Beste mensen met commentaar, kijk eerst eens op streetview hoe deze brug er uit ziet voor u commentaar geeft en geef dan een mening. Deze brug is zeer bekend bij mij en fiets er zelf ook regelmatig. Is één richting verkeer voor auto's maar beide richtingen zijn open voor fietsers en bromfietsers. Note, bij de eerdere vermelding stond duidelijk Langevielebrug is nu verandert in Poelendalebrug en daar mag hij NIET op de weg fietsen (wel een fietspad ernaast).
sjaandre (25-3-2023 om 08:02)
Ze hadden hem voor straf twee vierkante wielen monteren op zijn racefiets.
Koos P. (25-3-2023 om 08:00)
Belgische wielrenner? Daar rijden ze ook op de weg.
Piet (25-3-2023 om 04:05)
Verbied wielrenner op de weg !!!
Cookie-instellingen beheren